Specialister på värmepumpar Uppsala

Skaffa ny värmepump?

Vi är återförsäljare luft luftvärmepumpar från Mitsubishi & Nibe.

Specialisten Värmepump Uppsala

Skaffa ny värmepump?

Vi är återförsäljare och specialister på värmepumpar från Mitsubishi & Nible

Om oss | Frostycool

Är du intresserad av att installera en luftvärmepump i din bostad eller fastighet?

Då kan vi på Frosstycool hjälpa dig med detta. Vi rör oss främst i området kring Uppsala med omnejd och kan plocka fram en skräddarsydd lösning som passar dig. För dig som inte är bekant med en luftvärmepump kan vi berätta att den hämtar sin energi från uteluften och fördelar den i huset. Du har alltså möjlighet att dra ner dina energikostnader markant genom att installera en sådan.

Vi hjälper dig hitta den rätta lösningen. Vi arbetar främst med Mitsubishi och Nibe luftvärmepumpar. När du vänder dig oss ingår även service och garanti. Om det skulle hända något kan du när som helst höra av dig så kommer vi ut och undersöker din pump. För oss är det viktigt att kunna erbjuda en prisvärd och effektiv lösning som passar ditt hem. Exakt vilken pump som passar dig beror på flera faktorer som din husstorlek och din planlösning. Våra medarbetare hjälper dig att välja rätt pump. 

image6

Dags för en ny luftvärmepump?

image7

Kostnadsfri offert

Om du är osäker på om en luftvärmepump är rätt för dig kan du alltid kontakta oss för ett första prisförslag. Detta är helt förutsättningslöst och du bestämmer själv om du vill gå vidare eller inte. Vi förklarar gärna alla fördelar med en luftvärmepump och varför du ska välja en sådan. Om du bestämmer dig för att installera en sådan hjälper vi dig självfallet med installationen och förklarar för dig hur den fungerar.

Vår målsättning är att du ska få det mest hållbara och kostnadseffektiva alternativet som passar dina behov. Med kunden i fokus ser vi till att leverera alla våra tjänster på ett mycket effektivt sätt.